DIVA'S PIZZA & SHOARMA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 3574 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Diva's Pizza & Shoarma. Meer weten? Ontdek meer

14 jun 2024 om 20:37 Heerlijke goed gevulde pizza’s en een heerlijke sappige dikke hamburger met pitabroodje. Bedankt voor de lolly’s die erbij zaten! Was weer top!
14 jun 2024 om 19:53 Heerlijk eten binnen no time bezorgd. Superveel friet en de doner en shoarma was heerlijk. Wij bestellen zeker nog een keer!
11 jun 2024 om 19:16 Complimenten voor kwaliteit van de pizza (met de extra toppings zoals gevraagd) en snelheid van bezorgen.
10 jun 2024 om 12:46 Was weer prima in orde zoals altijd. En altijd vriendelijke bezorging
9 jun 2024 om 21:27 vooral goede temperatuur
9 jun 2024 om 18:49 Heerlijk snel en warm top service zoals we gewend zijn
9 jun 2024 om 8:20 Het duurde bijna twee uur tot de pizza er was, de champignons waren niet vers , de bodem van de pizza was klef. Pizza tekort in de oven gezeten. kortom het was echt totaal waardeloos.
8 jun 2024 om 20:36 Jammer de kwaliteit is goed! Maar naar twee en half uur wachten op je eten, vind ik wel te lang!
8 jun 2024 om 18:56 Pizza kwam snel en goed warm aan
2 jun 2024 om 18:17 Werd keurig op tijd geleverd. Alles was nog voldoende heet/warm. Daarnaast gevraagd bij de Schnitzel schotel of er gebakken ui bij kom. Dit hebben ze zonder meerprijs erbij gedaan. Top service! Hier gaan we vaker bestellen. + een aardige bezorger!
2 jun 2024 om 9:25 Heerlijk eten. Onze favoriet. De pizza's vielen goed in de smaak. De pizza met doner en shoarma was favoriet. Heerlijke bodem en goed belegd.
31 mei 2024 om 22:20 Pizza was niet lang genoeg gebakken en smaakte naar karton. Doner zaten erg harde stukken in. Helaas dit keer alles in de container gegooid