DIVA'S ULFT

DIVA'S ULFT Is het goed? Vertel het anderen. Zo niet, vertel 't ons

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 997 beoordelingen
16 jul 2018 om 18:07 perfect verzorgd lekker eten en snel geleverd
15 jul 2018 om 19:36 Binnen de verwachte tijd bezorgd en erg lekkere calzone döner
11 jul 2018 om 15:14 Ronduit GE-WEL-DIG eten hier. En natuurlijk een vriendelijke bezorger. als je 'n pizza besteld, bestel 'm hier.
9 jul 2018 om 22:06 Bezorging iets later dan verwacht, verder prima
9 jul 2018 om 21:14 Super!
9 jul 2018 om 19:05 Was eerder dan gemiddelde verwachttijd. Was erg lekker.
8 jul 2018 om 21:30 Zoals altijd top. Lekker snel, goed eten, eten is altijd goed warm en fijne bezorging.
5 jul 2018 om 8:30 was weer geweldig, leuke kinder pizza, bedankt :)
4 jul 2018 om 20:21 Ondanks dat het een half uur langer duurde dan aangegeven, was het eten fantastisch! Heet ipv warm en helemaal voldaan aan onze wensen!
3 jul 2018 om 16:16 Een pizza van 14 euro besteld en dan verwacht je wat. Helaas had ik een smerige zompige pizza waarvan ik maar 2 puntjes heb gegeten. Was niet te doen. Niet meer achteraan gebeld omdat ik anders die pizza naar hun hoofd gegooid had. Bah.
29 jun 2018 om 5:59 Tot gisteren toe, alleen maar goede ervaring. Alleen gisteren was de bezorgtijd langer dan vermeld was en de Dürüm döner die ik besteld had was niet warm genoeg.
27 jun 2018 om 8:37 Lekker en optijd bezorgd. Binnen de tijd die ze er voor uit getrokken hadden.