DIVA'S PIZZA & SHOARMA

DIVA'S PIZZA & SHOARMA Is het goed? Vertel het anderen. Zo niet, vertel 't ons

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2494 beoordelingen
25 jul 2021 om 21:23 Zeker 2,5 uur op het eten moeten wachten. Had het liever van te voren geweten dat het zo lang duurde dan hadden we wat anders besteld. Uit eindelijk wel bezorgd en het was erg lekker!!
25 jul 2021 om 20:54 Naar zeer lang wachten op bezorging uiteindelijk zelf maar afgehaald. Ook nog de bestelling incompleet. Meerdere keren gebeld maar onbereikbaar. Zelf het ontbrekende opgehaald dit werd even bij een andere bestelling weggehaald. Waardeloos!!
25 jul 2021 om 20:02 Na 2 uur 3 keer geprobeerd te bellen omdat onze bestelling nog niet aangekomen is. Vervolgens melding van thuis bezorgt met wat vond je van uw bestelling. Nou in 1 woord, ruk dus. Nu maar hopen dat het alsnog komt...
25 jul 2021 om 19:32 Alles Top Danke
24 jul 2021 om 20:30 Het smaakte prima ,alleen jammer dat je pas nadat je besteld hebt ziet dat het dan nog 105 minuten duurt voordat het bezorgd wordt.
24 jul 2021 om 5:59 heerlijk eten, vriendelijke bezorger
23 jul 2021 om 21:10 Weer n heeele fijne pizza ...
23 jul 2021 om 18:15 Klasse super gegeten, volgende keer weer !!
23 jul 2021 om 8:51 Eten was niet lekker. Wij hadden er zo'n zin in maar er zat geen smaak aan. Ook geen broodje bij de donerschotel. Ook erg lang op het eten moeten wachten.
21 jul 2021 om 10:09 Eten was weer netjes optijd en goed warm hebben weer heerlijk gegeten En super aardige bezorger
21 jul 2021 om 1:59 Na mijn ervaring altijd tussen de 30 en 40 minuten bezorgt. Eten is bij mij altijd heel warm maar dat is ook niet zo gek als ze 300 meter van men huis zitten 1 puntje van verbetering is dat ik het jammer vind dat je niet kan aanvinken dat ik feta ergena
17 jul 2021 om 22:36 Het eten was weer prima!