DIVA'S PIZZA & SHOARMA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 3032 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Diva's Pizza & Shoarma. Meer weten? Ontdek meer

29 nov 2022 om 20:25 Eten was weer heerlijk en bezorging op de minut af
29 nov 2022 om 18:54 Eten was heerlijk en veel sneller bezorgd dan verwacht.
29 nov 2022 om 18:35 Het heeft heerlijk gesmaakt ...
27 nov 2022 om 20:06 18.00 willen laten bezorgen 25 min te laat automatisch verlengd na half 7 zonder bericht te geven na toe gebeld krijg je te horen te druk voor een mail of belletje te doen ben er klaar mee personeel kan ook bellen of mail sturen belachelijke antwoord
27 nov 2022 om 19:08 Zoals altijd heerlijk gegeten. Bezorg tijd langer als ik gewend ben van hun maar het is zondag dus geen probleem. Alles gewoon goed warm en perfect
26 nov 2022 om 8:46 Deze keer kofte besteld. Dit was zoals altijd super lekker bereid en snel bezorgd. Top weer
26 nov 2022 om 7:53 Op tijd, heet en lekker.
20 nov 2022 om 19:31 Na het mailtje voor de beoordeling gehad te hebben, nu nog steeds aan t wachten. Eten was verder prima maar om meer dan 2uur te wachten op een pizzatje en wat friet is een beetje te gek
20 nov 2022 om 18:30 Zoals altijd, top!
19 nov 2022 om 0:02 Eerste keer besteld. Alles heerlijk, alleen weing kipdoner, was op, dat had de bezorger wel eerlijk gemeld. Volgende keer hopelijk wat meer
13 nov 2022 om 20:48 tja snap dat het rond die tijd erg druk is maar anderhalf uur wachten op je eten !!! maar natuurlijk wel lekker
13 nov 2022 om 19:31 Zoals altijd top! Goeie bezorging en super lekker eten!